Monday, March 26, 2007

Mine reiser i verden



create your own visited countries map

Her er stedene jeg har vært i verden..jeg som trodde jeg var litt bereist har bare vært i 6% av verden..14 land..Det er ikke så mye i grunn..Men likevel en hel del.

6 comments:

Alex said...

Heiii!!
Jeg har også vært i 14 land og 6 % av verdens land...trodde jeg også var bereist. Synd ikke mellomlandinger gjelder for da hadde det sett litt bedre ut...men men. Har jo lenge igjen av livet da!

Tine Merethe Hoffsbakken said...

har ikke du vært i mer enn 14??har vi vært i like mange?!What?!ha ha,tøft!jeg som trodde du var mye mer bereist enn meg=P det teller kanskje hvor lenge man har vært de forskjellige stedene også..?Oh well,jeg er mye mindre enn du er,du har hatt over 2 år mer på deg enn det jeg har!hihi..smask

Alex said...

He he!! Ja, jeg synes tida burde gjelde også. Men det er sant. Du leder jo med to år da;)

Tine Merethe Hoffsbakken said...

jeg leder med to år?hæ?er det ikke du som leder med 2 siden du er eldre?og da skulle du ha rukket å være flere steder enn meg til nå;)hihih

Silje C said...

hey ho!
Alex du leder med to år for å si d sånn.. ikke i hodet kanskje;P men kroppen din har fysisk vært tilstede ca to år lenger..
jeg måtte jo seff sjekke hvor bereist jeg var:) resultatet var 21 land og 9% av verdens land.. Men det er bare europa da.. så jeg har jo ikke sett så mye av verden egentli:)
Ha en strålende dag! Nå er det påskeferie for meg eller peachbreak som jeg liker å kalle det..;D haha. klemzz

Tine Merethe Hoffsbakken said...

Silje!du er vinnern så langt;) Jeg er imponert over at du har vært i 21 land,og alle i europa.Det kvalifiserer til bereist hos meg hvertfall!Dere er heldig som har påskeferie!Ja,jeg har akkurat hatt 1 uke fri,men det var ikke påskeferie,eller peachbreak for den sakens skyld. jeg vil ha påskeferie i den norske fjellheimen med kvikklunsj og soooooolooo!Tror jeg begynner å få litt norgeabstinenser..